Våra fotograferingar

1. Boka tid eller kom på drop-in (i mån av tid)

Välj när och var du kommer till oss. Våra studior finns på många orter året om, vi är endast mobila och finns på olika butiker och köpcentrum. Vi tar emot bokningar via hemsidan och drop-in tar vi emot i mån av tid.

IMG_9903
IMG_4832

2. Fotografera

Du betalar 50kr för fotograferingen och du kan även förbeställa olika fotoprodukter.

Under våra fotograferingar hinner vi med olika poser, ombyte av kläder, byte av bakgrund och olika rekvisita. Vi gör både syskonbilder, enskilda porträtt och familjefoton.

Fotograferingen tar bara några minuter. Vi har allt på plats i studion.

Visste du att vi har en skrattgaranti? Det innebär att om vi inte lyckas få ditt barn att le på en enda bild så betalar du ingenting!

3. Bildvisning

Du kommer tillbaka till samma plats som fotograferingen skedde en kort period efter för en bildvisning, nu kan du välja hur många bilder du vill köpa.
Alla Klick-Kids! fotografier har blivit noga utvalda och hanterade av professionella bildbehandlare.
Vi bjuder alltid på en utskriven bild i formatet 10x15cm (vald utav oss) och vi erbjuder fler bilder i formatet 20x30cm från 399kr/st samt till förmånliga paketpriser. Du kan även köpa till digitala filer till utskrifterna.

IMG_4363
stor_skrattgaranti_ljusbakgr

Om Klick-Kids! Barnfotografer:

Vi på Klick-Kids! vill att alla ska kunna ta del av kvalitativa professionella studiobilder till ett rimligt pris.
Våra medarbetare är utbildade barnfotografer med lång erfarenhet som är specialiserade på att fånga era barns naturliga leenden snabbt, innan barnen tappar fokus men utan att tappa kvaliteten.
Vi fotograferar både enskilda porträtt/syskon/familjer/spädbarn. Klick-Kids! Barnfotografers styrka är att förstå vad just du vill ha och sedan leverera det.

Välkomna in till någon av våra duktiga barnfotografer!