Klick-kids barnfotografer blir Stylepixel

Samma kvalitet, koncept och personal.

Fotograferingen kostar 50 kr och du väljer sedan dina bilder online i Stylepixels webbutik. Bilderna postas hem till dig.

Boka tid och läs mer på stylepixel.se

Våra fotograferingar

1. Boka tid eller kom på drop-in (i mån av tid)

Välj när och var du kommer till oss. Våra studior finns på många orter året om, vi är endast mobila och finns på olika butiker och köpcentrum. Vi tar emot bokningar via hemsidan och drop-in tar vi emot i mån av tid.

Obs! En bokning per familj oavsett antal barn.

IMG_9903
IMG_4832

2. Fotografera

Du betalar 50kr för fotograferingen och du kan även förbeställa olika fotoprodukter.

Under våra fotograferingar hinner vi med olika poser, ombyte av kläder, byte av bakgrund och olika rekvisita. Vi gör både syskonbilder, enskilda porträtt och familjefoton.

Fotograferingen tar bara några minuter. Vi har allt på plats i studion.

Visste du att vi har en skrattgaranti? Det innebär att om vi inte lyckas få ditt barn att le på en enda bild så betalar du ingenting!

Mer information om varje specifik fotograferingsplats hittar du genom att klicka här.

3. Bildvisning

Du kommer tillbaka till samma plats som fotograferingen ägde rum en kort period efter för en bildvisning, nu kan du välja hur många bilder du vill köpa.

Alla Klick-Kids! fotografier har blivit noga utvalda och hanterade av professionella bildbehandlare.

Vi bjuder alltid på en utskriven bild i formatet 10x15cm (vald utav oss) och vi erbjuder fler bilder i formatet 20x30cm från 499kr/st samt till förmånliga paketpriser. Du kan även köpa till digitala filer till utskrifterna.

Alla bilder och fotoprodukter är printade och klara när du kommer på din bildvisning så du kan ta med dem hem på en gång.

De betalalternativ vi erbjuder på bildvisningarna är kort, Swish, Klarna, kontant och delbetalning via Resurs Bank (räntefritt upp till 12 månader).

IMG_4363

Om Klick-Kids! Barnfotografer:

Vi på Klick-Kids! vill att alla ska kunna ta del av kvalitativa professionella studiobilder till ett rimligt pris.
Våra medarbetare är utbildade barnfotografer med lång erfarenhet som är specialiserade på att fånga era barns naturliga leenden snabbt, innan barnen tappar fokus men utan att tappa kvaliteten.
Vi fotograferar både enskilda porträtt/syskon/familjer/spädbarn. Klick-Kids! Barnfotografers styrka är att förstå vad just du vill ha och sedan leverera det.

Välkomna in till någon av våra duktiga barnfotografer!